Dobrodošli na portal za e-učenje Hrvatske komore primalja!

Cjeloživotno obrazovanje u primaljskoj je struci nužno, a ograničenja u kvalitetnoj provedbi sustavne edukacije putem klasične nastave su brojna. Kako bismo kvalitetno premostili ograničenja i omogućili vam sustavnost u edukaciji pokrenuli smo Portal za e-učenje koji će cjelovito nadograditi postojeću klasičnu edukaciju.

Putem e-učenja ne postoji vremensko niti geografsko ograničenje, što omogućuje kvalitetno planiranje vremena i mjesta za edukaciju. Pri tom je Portalu za e-učenje moguće bilo kada i s bilo kojeg mjesta.

Sustavna edukacija koja kombinira klasično obrazovanje i e-učenje omogućit će vam razvijanje novih vještina i znanja ali također će vam pospješiti i proces re-licenciranja. E-učenje je danas neizostavan element u cjelokupnom procesu edukacije te se sve češće primjenjuje i u međunarodnoj primaljskoj zajednici ali i šire.

Sustav za e-učenje je iznimno je jednostavan za korištenje te omogućuje uz pomoć kratkog video objašnjenja dostupnog nakon upisa jednostavan pristup odabranim sadržajima.

Zajednički forum i poruke dostupni na Portalu za e-učenje, te pristupanje različitim tečajevima, omogućuju kvalitetnije upoznavanje sa širom primaljskom zajednicom u Hrvatskoj. Na ovaj se način postiže snažnija interaktivnost s našom jedinstvenom primaljskom zajednicom kako bi se jednostavnije savladavale svakodnevne prepreke s kojima se struka susreće ali i zajednički razvijali novi projekti koji nam mogu biti podrška u razvoju struke. 

Uključite se i sami u kreiranje edukacijskih sadržaja kroz sugestije edukativnih cjelina koje smatrate važnima, te se slobodno prijavite i kao autor određenih edukativnih jedinica.

Sigurni smo da će Portal za e-učenje postati mjesto za kvalitetnu komunikaciju i edukaciju naše primaljske zajednice kako bismo se snažno povezale u cilju kvalitetnijeg i sustavnijeg pristupa u razvoju naše primaljske struke ali i okružja u kojem djelujemo.


    Preskoči Registracija na portalPreskoči PrijavaPreskoči Kalendar